Gina150

Bent u op zoek naar een (freelance) online interim marketeer?

Ik zal mij eerst even voorstellen:

Ik ben een gedreven digitale marketeer met jarenlange ervaring in de online wereld. Sturing op data en meer rendement halen uit de (online) marketingbestedingen zijn twee kenmerken van mijn aanpak waarbij ik mij als een vis in het water voel. Zo’n 15 jaar geleden begon ik mijn carrière bij nieuwssite NU.nl, waarbij ik bijna 7 jaar lang dagelijks de content verzorgde die door miljoenen Nederlanders werd gelezen. Naast mijn werkzaamheden bij NU.nl was ik ook de eerste vrouwelijke blogger van Geenstijl.nl.

Bij Reed Business mocht ik mij daarna bezig houden met de online marketing van het grootste opinieblad van Nederland, Elsevier. Mobiel was net in opkomst -we spreken over het jaar 2007- en zo hield ik mij onder andere bezig met de ontwikkeling van een mobiele website en later kwamen daar ook Android en iOS-apps bij.

Na 4 jaar besloot ik Reed Business te verlaten en wilde ik eens "vanaf de andere kant" de wereld bekijken. De bureau-kant. Ik begon als conversion consultant bij LBi. Bij LBi adviseerde ik vanuit webanalytics data diverse grote webwinkels en klanten om vanuit actiegerichte inzichten en verbeterpunten om de conversiedoelstellingen te behalen.

De laatste jaren was ik werkzaam als senior online marketeer & online marketing manager in de financiële sector. Ik probeer altijd andere, nieuwe onconventionele wegen naar Rome te vinden. Mijn motto is ook; 'als je hetzelfde doet als je concurrent, dan kun je ook geen verschil maken'.

Tijdelijk hulp nodig op online marketing gebied?

Hebt u tijdelijk extra handjes nodig? Bijvoorbeeld omdat iemand op zwangerschapsverlof gaat? Wegens drukte of gewoon een extra handje om de boel op de rit te krijgen? Ik help graag in uw organisatie met het aansturen van een (digitaal) team of als versterking op uw (marketing) afdeling.

 • Opstellen en uitvoeren online marketingplannen
 • Opstellen en uitvoeren van mediaplannen
 • Begeleiden van organisatie naar online business
 • Trainingen op het gebied van zoekmachine marketing
 • SEO optimalisatie
 • SEA campagnes
 • E-commerce trajecten
 • Conversieoptimalisatie
 • Display campagnes
 • Cross media campagnes
 • Affiliate marketing

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

 

Google Partner

Hotjar Founding Member

Contact?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Om spam te voorkomen; vul onderstaande in, klik daarna op "verzenden"

captcha