Training zoekmachine marketing

Wilt u uw organisatie wat meer online minded krijgen? Wat meer gevoel krijgen van de online mogelijkheden? Een trainng in zoekmachine marketing (SEM) geeft een goede basis om te snappen “hoe dat nu allemaal werkt”. SEO en SEA vallen onder de categorie “zoekmachine marketing”. SEO staat voor Search Engine Optimization, waarbij je je website optimaliseert om een zo hoog mogelijke positie te verwerven in de zoekmachines, de zogenoemde “gratis zoekresultaten”. SEA staat voor Search Engine Advertising en zijn de “betaalde posities” in de zoekmachines.

Interactieve sessies

Ik werk niet met standaard powerpoint-presentaties. En ik werk ook niet met de hele tijd zenden voor een groep. Oersaai! Ik wil de sessies zo leuk mogelijk maken, waardoor de training het beste blijft hangen. Om de training zo interactief mogelijk te houden, is het meest optimaal voor max 12 deelnemers per training. Uiteraard is het geen probleem als dit voor meer personen zijn. Hoe ik dat doe? Huur mij in, en zie voor uzelf!

Recensie training: "13 april 2015 een SEO/SEA training gehad van Gina ter Elst. Wat was dat super gaaf! Waar tegenwoordig iedere training en prestentatie ‘interactief’ wordt genoemd, was dit er een die dat predicaat ten volste verdiende. De training werd gegeven in de vorm van een quiz. Alle deelnemers waren met naam en foto ingevoerd en kregen ieder een eigen handheld ‘knop’ om de vragen te beantwoorden. Na beantwoording volgde een toelichting op het antwoord. En de vragen werden afgewisseld met filmpjes en ander leuk materiaal. De ‘lesstof’ werd op deze manier ontzettend aantrekkelijk gepresenteerd, en je leert spelenderwijs. De informatie die werd gedeeld was zo interessant (jee, echt waar?!) dat we steeds verrast en verbaasd waren. De competitie tussen de deelnemers, steeds is de score in beeld te volgen, helpt ook al om de dynamiek en energie de volledige tijd hoog te houden.  Kortom, de tijd vloog voorbij. Kan me niet herinneren eerder zo’n leuke training te hebben gehad!" - Judith Veldhuizen | Online Producer

Ik kan voor uw organisatie verschillende soorten trainingen aanbieden:

Training 1: Inleiding SEO / SEA training

Level deelnemers: Beginners

Dat je de begrippen SEA en SEA niet los van elkaar kunt zien, laat ik zien in deze interactieve training. Het gaat immers om één zoekopdracht. Hoe gebruiken Nederlanders zoekmachines? En wat zijn de kansen voor uw organisatie? Wat is het verschil tussen SEO en SEA? Hoe kun je de juiste bezoekers verleiden om naar uw website te gaan? Na deze training zijn de deelnemers zich bewust van het belang van zoekmachine marketing en kunnen ze aan de slag met de eerste stappen. Duur: 2,5 uur.

Training 2: Specifiek SEO

Level deelnemers: Medior

Hoe werkt SEO? Welke optimalisatie mogelijkheden zijn er voor uw organisatie? In deze training ga ik in op de technische kant van SEO, maar ook linkbuilding en contentmarketing. Hoe doe je dat? En wat zijn best practices? Na deze training hebben de deelnemers concrete handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Duur: 2,5 uur.

Training 3: Specifiek SEA

Level deelnemers: Medior

Wat is SEA? Ik leg diverse SEA-strategieën uit. Waarom impression share belangrijk is en hoe je quality score kunt verbeteren. Hoe haal je het maximale uit uw zoekmachine marketing? Na deze training hebben de deelnemers concrete handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Duur: 2,5 uur.

 

Google Partner

Hotjar Founding Member

Contact?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Om spam te voorkomen; vul onderstaande in, klik daarna op "verzenden"

captcha